همه چیز

همه نوع مطلبی در این وبلاگ گذاشته میشود.
  • همه چیز

    همه نوع مطلبی در این وبلاگ گذاشته میشود.

شنبه, ۲۵ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۵۷ ب.ظ

نام میوه ها وسبزیجات به عربی

نام میوه ها وسبزیجات به عربی 

«میوه ها»

«الفواکه»

انار: رُمّان – رُمّانة

پرتقال : بُرتقال

نارنگی: یوسف اَفندی – اَلْاَلَنگِی – لَیمون أفندی

موز : مَوز

سیب : تُفاح

گلابی: اِجّاص – کُمثرَی – عَرمُوط

هلو : دُرّاق (میوه هلو – درخت هلو ) – ( دُراقِن )

زرد آلو : مِشمِش

خیار چنبر : قِثاء

به : سَفَرجَل 

توت فرنگی: فَراوَلة – فَریز – توت الأرض

گیلاس : کَرَز ( واحد آن کرزة )- قَراص

خرما لو: کاکِی 

انجیر : تین 

اِزگیل : مُشمُلاء – مِشْمِلاء

آلو زرد : الاجَّاص الاهلیلَجِی 

آناناس: أَناناس : اصل این کلمه آمریکایی است ( أ نَناس)

انگور : عِنَب 

نارگیل : جَوز الهند 

شفتالو : خَوخ

هویج : جَزَر 

غوره : حِصْرُم 

زالزالک : نِبْق (عُناب)

زیتون : زیتون 

شلیل : الزُّلَّیق 

لیمو ترش: لیمون حامض

ترنج (بالنگ) : اُترُنج – اُترُجّ – تُرُنج – لیمون الیهود

آلوچه : الجانِرْک 

لیمو شیرین :لیمون حُلْو

هندوانه : بَطّیخ أحمر (رَقِّی)

آلو :بَرقوق (خَوخ)

تَمِشک : توت العُلَّیق 

خِیار : خِیار

طالبی : بَطّیخ أ صْفر (شَمّام )

خربزه : بَطّیخ أصفر (جَبَس)

 

«سبزیجات »

«الخُضرَوات »

گوجه : طَماطَم – طَماطَة

پیاز : بَصَل 

پیاز کوهی : قِرْط

سیر : ثُوم – فُوم 

سیب زمینی : بَطا طا

باقِلّا : فُول – جِر جِر 

بادمجان : اَنَب – حَدَج – باذنجان

قارچ : فُطْر 

کاهو : خَسّ 

برگ کلم (کلم پیچ ) : مَلفوف – اللَّها نة

اسفناج : اسفاناج – سَبا نِخ

گشنیز : الکُزبُرَه – کَزبُرَه

تره تیزک : جَرجیر 

شبدروحشی :ذ ُرَق

گل کلم : قََرنا بیط – قِنبیط

فلفل سبز : فُلفُل أخضَر 

فلفل قرمز : فُلفُل أ حْمَر

پیازچه : بَصَل أخضر 

کرفس: کَرَفس

موسیر : فوم جبلی

کدو تنبل (قرمز) : قَرع 

نخود سبز (فرنگی) : بازِ لّا (بسلّی)

فلفل سیاه : فُلفُل أسود 

جعفری : بَقدونِس – معد نوس

زرشک : بربریس

سیب زمینی شیرین (هندی) : بطا طا حلوة

هِل : الاُ مُومیِّة

لوبیا سبز : فاصُولیا 

ذرت : الذ ُرة – ذ َرَ ة

چغندر : صَوطَلَه –شَمَندَر - ( اَلْبَنْجَر)- (سَلق)

کدو: یَقطین – دُبا – کوسا 

گوجه فرنگی: بَندُورَة

زیره : کَمُّون 

بادام زمینی : فُستُق العَبید 

تربچه : فُجْل

شنبلیله : الغاریقا (حُلْبَة )

هندوانه ابوجهل : اَلحَنضَل 

نعناع : نعناع 

کنگر فرنگی: اَلْأرضی شوکی (حَرشَف )

کتیرا ،گَوَن ،گیاه اسطر غالوس: الکُثَیْرا

نی شکر: البُرسُوم – قَصبُ السُّکَر

شلغم :لِفْت – سَلجم

تره : کُرّاث

ریحان :رَیحان 

شِوید: شِبِت

هویج : جَزَر

چغندر قند : البَنجرالسُّکری


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۲۵
amir sadeghi

نظرات  (۲۸)

۳۰ بهمن ۹۶ ، ۰۶:۳۰ کاربر سایت
خوب بود به من که کمک کرد.
fffffffffffuuuuuuuuuucccccccckkkkkkkkkk
مرسی
ممنون
ممنون

۲۵ فروردين ۹۷ ، ۱۰:۱۹ محدامین سلیمانی
بسیار ممنونم به خاطر اطلاعات مفیدی که دادید.
عالی😍😍😍😍
عععععععععااااااااااااللللللللللییییییی
خوب بود
خوب بود . بدک نبود.
عالی بود ممنون

۰۲ تیر ۹۷ ، ۰۸:۴۶ علی‌اکبر
خوب‌بو‌د‌اگ‌‌ای‌‌یرازاون‌میوه‌بو‌د
۰۲ تیر ۹۷ ، ۰۸:۵۰ علی‌اکبر
خوب‌بو‌د‌امااگه‌زیرهرمیوه‌یه‌تصویرازاون‌میوه‌بو‌تربود
ممنون واقعا😘
خیلی خوب بود ممنون 
عااااالللللییییی 
لایک دارد
بهتر از این هم هست
عالی بوووود❤
عالی بود 
ممنون خوب بود فقط بعضی میوه ها نبودن♥
وب خوبی داری ، موفق باشی ، من هم در حدود ۴۵روزه وب زدم و از عربی و ترکی می نویسم. خواستی تا پیوند کنیم همان لینک 
عالی بود ممنون

عالی بود🤩

بسیار عالی ممنون از کمک شما.

ممنون

جیّدلهذه المفردات. انااشکرلهذه المقابلتکم ونرجوافی حیاتکم قاهرین. شکراکثیرا! 

خوب بود 

احسنتم 😍🌷

عالی 👌 

ممنون میشم اگر با تلفظ بزارید.

رمانه در مصری هم نارنجک میشه 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی